Reacţia exemplară şi coordonată a doi şoferi din Chişinău a salvat viaţa unui copil lăsat fără supraveghere

Acum 10 luni, 3 săptămâni - 29 Mai 2023, Piata Auto
Reacţia exemplară şi coordonată a doi şoferi din Chişinău a salvat viaţa unui copil lăsat fără supraveghere
O situaţie care a fost cu adevărat la limita unui accident grav, posibil fatal, s-a produs ieri pe o stradă din centrul Chişinăului şi a fost surprinsă de camera de bord a unei şoferiţe implicate.

Aceasta înainta cu viteză moderată pe strada pustie, până când în faţă a apărut brusc un copil mic, care alerga spre centru drumului.

Din imagini se poate vedea cum copilul ajunge pe carosabil în faţa unei Dacia parcate. Iar şoferul din Dacia, care se afla în maşină, observă situaţia de risc, şi deschide imediat uşa sa, gesticulând şi atenţionând şoferiţa despre pericol, iar astfel şoferiţa spune că a putut reacţiona şi frâna mai devreme, oprind maşina la timp. Şoferiţa autoare a filmării spune că gestul şoferului din Dacia a fost cu adevărat salvator în această situaţie şi a făcut ca şi reacţia ei să vină la timp.

Din câte se pare, părinţii fetiţei erau în curtea alăturată, petrecând cu oaspeţii, iar copilul lăsat fără supraveghere a ieşit din curte şi a ajuns pe partea carosabilă. Vezi toată situaţia în video-ul de mai jos.

Support Ukraine