Porsche a arătat cum este testat viitorul model Macan facelift

Acum 5 ani, 9 luni - 18 Iulie 2018, autoexpert
Porsche a arătat cum este testat viitorul model Macan facelift
Compania Porsche a publicat recent un material video în care apare modelul Macan în versiunea facelift, ce urmează a fi prezentat în timpul cel mai apropiat.

În imagini putem vedea cum au fost testate prototipurile modelului în Africa de Sud, în condiții extreme de off-road și la o altitudine de 3.400 de metri deasupra nivelului mării.

Informații despre SUV-ul înnoit nu prea sunt la acest moment. Se cunoaște doar că Macan-ul va primi careva modificări la exterior, va oferi un nou panou de bord, un nou sistem multimedia și un nou display pentru sistemul de infotainment în stilul deja aplicat pe modelele Porsche Cayenne și Panamera. La fel, la construcția automobilului vor fi folosite mai multe elemente din aluminiu.

Gama de motoare a lui Porsche Macan facelift, va deveni mai puternică. Conform zvonurilor varianta standard va fi forțată să oferce circa 300 CP contra celor 252 CP ai generației actuale, iar Macan S va oferi 360 de cai putere în schimbul celor 340 de acum. Vor spori și indicii tehnici ai variantei de top Porsche Macan Turbo S, propulsorul căruia, un benzinar de 3.6 litri volum va adăuga 40 de cai putere, în total livrând 440 CP.

Celor ce optează pentru o variantă diesel sau hybrid, constructorul le aduce o veste mai proastă deoarece modelul facelift nu va primi nici una din aceste motorizări. Un sistem de propulsie hybrid se așteaptă deabia cu ieșirea următoarei generații.

Support Ukraine