Polonezii ne-au luat-o înainte! Au deja plăcuțele COVID19

Acum 4 ani, 1 lună - 16 Martie 2020, autoexpert
Polonezii ne-au luat-o înainte! Au deja plăcuțele COVID19
Polonia este foarte apropiată de automobiliștii din Moldova. Asta pentru că de acolo se aduc cele mai multe piese auto, atât noi cât și la mâna a doua, prin contrabandă.

Știind că țările noastre vor concura și la Eurovision, polonezii ne urmăresc îndeaproape orice aspect al vieții noastre! Altfel cum s-ar explica faptul că au copiat ideea cu plăcuțele de înmatriculare, publicată recent într-un subiect pe AutoExpert.md (sarcasm/ironie/pamflet)?

Iată că ne-au luat-o înainte chiar, dacă ai noștri încă se gândesc, să o facă sau nu, un împătimit din Polonia deja și-a pus numerele COVID 19. Și nu pe orice mașină ci un Audi RS3.

Între timp, în Republica Moldova, din cauza pandemiei de Coronavirus, COVID-19, astăzi toate troleibuzele s-au odihnit în parcul RTEC. Piața centrală și cea de angro de legume, la fel sunt închise accesului.

Pe mai multe căi de acces stau parcate mașini ale INP care interzic accesul în anumite zone, iar alte echipaje circulă prin oraș și prin curțile blocurilor informând cetățenii să respecte indicațiile autorităților.

Support Ukraine