”Plătiți-le banii care îi cer, sau avem noi un cunoscut care să te ajute” - reacția polițiștilor de sector

Acum 1 an, 6 luni - 20 Ianuarie 2021, autoexpert
”Plătiți-le banii care îi cer, sau avem noi un cunoscut care să te ajute” - reacția polițiștilor de sector
Problema furturilor de plăcuțe de înmatriculare ia amploare. Conform unor surse de încredere, numărul victimelor a ajuns la circa 200! Între timp, se pare că nimeni nu îi poate pe opri pe făptași, ba mai mult, aceștia se mai și amuză pe seama unor pățiți.

Pentru că a încercat să afle mai multe informații despre hoții de plăcuțe și pentru că a încercat să le vină de hac, un automobilist a fost sancționat dublu! După ce le-a pus infractorilor bani în cont, aceștia au cerut încă 1.500 de lei, pentru că „n-a fost cuminte". Contul bancar după cum spuneam, aparține unei doamne din 1944, pe nume Tamara Naconecinaia, din Anenii Noi. Acesta fiind și numărul de card 5574 8402 1060 8091.

În știrea anterioară menționam că polițiștii de sector, la care ar trebui să fie înregistrate plângerile, nu se arată foarte încântanți de noile posibilități de avansare în carieră. Unii purtători ai uniformei de la MAI au recomandat șoferilor să le plătească hoților, ori, să apeleze la o cunoștință de-a polițiștilor care i-ar putea ajuta fabricându-le alte numere.

Fain nu?

”O băbuță din sat” - beneficiarul de pe urma plăcuțelor furate! Iată noi detalii ale anchetei

O doamnă în etate, din Anenii Noi, se pare că este beneficiarul sumelor de bani, încasate din furtul plăcuțelor de înmatriculare de prin Chișinău. Doar că a beneficiat de finanțare doar pe hârtie, nu și în realitate.

Cel mai probabil că hoții au deschis un cont în bancă pe numele doamnei, identitatea căreia încă nu o putem comunica, pentru a nu se da de gol cu numele real. Nu că am fi noi mari detectivi, dar în 2021, se lasă de la sine înțeles că nu e o rudă apropiată a celor implicați în aceste infracțiuni. Saaaau...cine știe. În fine, prima fărâmitură de pâine, în drumul spre a-i găsi pe complici a fost găsită.

Acum autoritățile urmează să îi găsească și pe cei ce ce au extras banii, pentru a-i identifica și a-i trage la răspundere...sper. Până vor face asta, de stabilirea conturilor și apartenența acestora s-au ocupat nu polițiștii ce persoane civile, prin propriile forțe și cunoscuți pe la bancă.

Între timp, una din victime ne-a scris pe AutoExpert.md în urmă cu câteva zile, că polițiștii nu par prea interesați să ancheteze păgubașii.

Mihail C*******
”auto expert informațiile despre plăcuțele furate și poza pe care ați postato este cazul meu eu am postat ieri pe Facebook as dori să să ajungă și la autorități dar nimic am sunat la poliție ieri au zis că vor reveni și nici astăzi nu au revenit nici măcar cu un sunet”

Support Ukraine