Opel publică imagini cu viitorul Mokka! SUV-ul nemților va oferi o versiune electrică și va debuta pe piață în 2021

Acum 3 ani, 11 luni - 15 Mai 2020, autoexpert
Opel publică imagini cu viitorul Mokka! SUV-ul nemților va oferi o versiune electrică și va debuta pe piață în 2021
La sfârșitul lunii aprilie, cei de la Opel au anunțat despre noua generație a modelului Mokka prin intermediul unui teaser video.

Constructorul german a declarat că SUV-ul va debuta în cea mai apropiată perioadă, iar debutul comercial fiind planificat pentru prima jumătate a anului 2021.

Acum, Opel continuă campania de promovare și publică o serie de imagini în care viitorul Mokka apare camuflat. Noul model este dezvoltat pe platforma Common Modular Platform (CMP) a grupului PSA și va oferi un ampatament apropiat de cel al actualei generații, însă masa totală va scădea cu până la 120 de kilograme în comparație cu prima generație.

Noul Opel Mokka va fi prezent în oferta constructorului cu o gamă de motorizări alcătuită din unități pe benzină și motorină. Ulterior va fi disponibilă și o versiune electrică Mokka-e.

Iubitorii de motoare silențioase pe benzină vor putea opta pentru unitățile de 1.2 litri volum, iar cei care rămân fideli propulsoarelor diesel vor opta pentru unitatățile de 1.5 litri volum, acestea fiind preluate din gama Peugeot 2008.

Versiunea electrică Mokka-e ar urma să folosească arhitectura lui Peugeot e-2008. În cazul SUV-ului francez, motorul electric livrează 136 de cai putere și 260 Nm, iar bateriile cu o capacitate de 50 kWh asigură o autonomie de 310 kilometri, calculată conform ciclului WLTP.

Support Ukraine