Opel Crossland facelift preia noul limbaj de design al mărcii și se alege cu dotări actualizate

Acum 1 an, 8 luni - 8 Octombrie 2020, autoexpert
Opel Crossland facelift preia noul limbaj de design al mărcii și se alege cu dotări actualizate
Noul Crossland a primit pentru 2021 o serie de actualizări vizuale conforme cu noua filozofie de design, Opel Vizor, ce-i armonizează aspectul cu cel prezent pe Mokka.

În această ordine de idei, fața lui Crossland a primit greul modificărilor. În urma faceliftului, modelul a cedat particula "X" din nume, la fel ca Opel Mokka.

Elementele definitorii ale noului aspect sunt grila ostentativă și noile blocuri optice LED. Motivele pe negru sunt continuate pe acoperiș și pe spate, iar accentul este preluat și de stopurile fumurii. Jantele au fost revizuite, fiind dimensionate la 16 și 17 inch.

Interiorul a supraviețuit practic neschimbat, tabloul de bord și sistemul de infotainment de 8 inch rămânând aceleași față de modelul actual. Actualizările includ o cameră de parcare cu viziune de 180 °, iar sistemele Apple CarPlay și Android Auto vin acum în versiunea standard.

Printre sistemele de siguranță se numără Forward Collision Alert, Lane Departure Warning, Driver Drowsiness Alert, Side Blind Spot Alert, Panorama Rear View Camera, Automatic Park Assist și Speed Sign Recognition.

Noutățile de ordin tehnic a modelului facelift mai includ noi amortizoare și o direcție modificată menită să îmbunătățească parametrii de manevrabilitate.

Gama de motorizări pe benzină e constituită dintr-un propulsor de 1.2 litri volum de 83 CP în combinație cu o cutie de viteze manuală cu 5 trepte, sau versiunea turbo de același volum ce dezvoltă 110 sau 130 CP ce vine de astă dată cu o transmisie automată în 6 rapoarte. Dieselul de 1.5 litri volum vine să diversifice gama în versiuni de 110 și 120 CP, ce se cuplează la o cutie manuală în 6 trepte și o transmisie automată, respectiv.

Comenzile sunt acceptate deja de către constructor, iar pe piața din Europa, modelul facelift va deveni disponibil în doar câteva luni, la începutul lui 2021.

Support Ukraine