Opel adoptă conceputul ECO oferind noii generații Astra o versiune full electrică

Acum 2 ani, 7 luni - 4 Septembrie 2021, autoexpert
Opel adoptă conceputul ECO oferind noii generații Astra o versiune full electrică
În 2023 piața europeană se va îmbogăți cu o noua generație Opel Astra în versiunea full electrică. Producătorii anunță că varianta standard a EV-ului va avea un preț care va începe de la 22.465 de euro.

În iulie Opel a introdus a șasea generație Astra hatchback, desemnată cu litera L. Modelul s-a extins în dimensiuni și în aspect, încercând noul limbaj de design al Mokka, Crossland și Grandland. Datorită modificărilor efectuate prin proiectele General Motors și a concernului PSA, Opel pentru prima dată a oferit motorizările PHEV și hybrid.  

Acum nemții au revenit cu detalii suplimentare de ultimă oră, privind noul model Opel Astra, ce este construit pe o platformă comună a grupului Stellantis. 

Potrivit informațiilor oficiale prezentate de CEO-ul Uwe Hochgeschurtz, Opel va introduce o versiune electrică pentru Astra începând din 2023. 

Șeful de la Opel se declară încrezător, că atât Astra în versiune hybrid cât și electrocarul Astra-e, va fi pe placul clienților concernului german. El afirmă că este pentru prima dată când compania oferă cumpărătorilor săi o versiune hybridă și electrică a aceluiași model. 

Totodată, în comunicatul oficial se mai arată și că noua generație Opel Astra poate fi comandată din octombrie la prețul de 22.465 de euro pe piața din Gemania. 

Din 1991, anul lansării primei generații de Opel Astra, acesta a vândut mai bine de 15 milioane de exemplare.

Support Ukraine