O piesă desprinsă de la un camion a rănit grav șoferul unei mașini

Acum 1 săptămână, 3 zile - 24 Aprilie 2024, stiri.md
O piesă desprinsă de la un camion a rănit grav șoferul unei mașini
Șoferul unei mașini a supraviețuit ca prin minune și urmează a fi operat, după ce ar fi fost rănit grav de o piesă desprinsă de la un camion.

Cazul a avut loc pe data de 17 aprilie, în jurul orei 09:30 pe traseul R10 Chișinău - Nisporeni, transmite Știri.md.

Într-un mesaj pe rețelele de socializare, autoarea postării povestește că de vină s-ar face conducătorul unui camion de la care ar fi sărit o bucată de fier în timp ce acesta se deplasa pe traseu.

De la un camion, care trecea pe lângă o mașină ce circula pe banda din sens opus, ar fi sărit o bucată de fier, care a spart parbrizul automobilului și a ajuns în fața șoferului. Bărbatul a pierdut mult sânge, a supraviețuit miraculos și așteaptă o intervenție chirurgicală pentru refacerea feței și în special a nasului. Reabilitarea și recuperarea durează cel puțin un an, dar consecințele acestui incident îi vor rămâne pentru tot restul vieții. Vinovatul însă nu va fi găsit, așa cum Poliției noastre nu-i pasă”, scrie autoarea postării.

În context, femeia cere ajutorul cetățenilor și promite o recompensă pentru cei care îl vor găsi pe șoferul camionului.

„În mașina nu era nicio cameră de bord. Dar poate cineva dintre voi circula în aceeași zi, pe data de 17 aprilie, aproximativ pe la ora 09:00-09:30, pe traseul Chișinău-Nisporeni, pe tronsonul marcat în fotografia atașată postării și are camera auto care ne-ar putea fi de folos, vă rog să ne ajutați pentru o recompensă generoasă. Sau poate există martori care au văzut incidentul? Vă vom fi recunoscători pentru orice informație/recomandare”, a mai scris femeia.

Un motociclist, oprit de Poliție: Consumase marijuana și cocaină

Un motociclist, care avea un comportament suspect, a fost oprit în trafic de polițiști, în apropiere de Chișinău.

Acesta a fost condus la Dispensarul Republican de Narcologie, unde a fost supus expertizei. Testul a arătat un rezultat pozitiv la marijuana și cocaină, transmite Știri.md.

„În momentul documentării, bărbatul a aruncat jos un pachet. La fața locului, experții au stabilit că în el se aflau circa 15 grame de drog, care se presupune a fi cocaină”, informează Poliția.

Pe numele bărbatului a fost pornită o cauză penală.

Support Ukraine