Nu e glumă: Şi-a pozat maşina pe scările din parcul Valea Morilor pentru anunţul de vânzare

Acum 2 ani, 4 luni - 1 Aprilie 2020, autoblog
Nu e glumă: Şi-a pozat maşina pe scările din parcul Valea Morilor pentru anunţul de vânzare
Ştim şi noi că astăzi e 1 aprilie, însă ne continuăm treaba şi astăzi vom publica câteva articole, dacă nu toate, cu hashtag-ul special #Nu e glumă, pentru că faptele descrise sunt o realitate.

Prima situaţie, despre care poate aţi auzit sau încă nu, este un anunţ auto publicat acum câteva ore pe cel mai popular portal din ţară, dar şters expres pentru că proprietarul şi-a dat seama de gafa făcută. Totuşi, cineva a reuşit să facă o captură de ecran şi să descarce câteva „fotografii de autor".

Imaginile au ajuns şi pe o reţea de socializare, acolo unde au devenit extrem de virale şi cel mai probabil autorităţile sunt deja la curent cu situaţia, pentru că au fost activ etichetate.

Ideea este că un posesor de Range Rover înmatriculat în ţara noastră a profitat de lipsa de oameni care ies de regulă la plimbări prin parcul Valea Morilor din sectorul Buiucani şi a reuşit să pătrundă pe Scara Cascadelor recent reparată integral. Totul pentru a-şi parca maşina efectiv pe monumentul de arhitectură, pentru a face imagini cu adevărat exclusive pentru un anunţ auto! (După numărul de vizualizări a fost clar unul atrăgător).

Support Ukraine