Momentul în care șoferul unui Mercedes lovește puternic două automobile în Capitală

Acum 4 luni, 1 săptămână - 18 Decembrie 2023, stiri.md
Momentul în care șoferul unui Mercedes lovește puternic două automobile în Capitală
Un accident puternic s-a produs în sectorul Botanica al Capitalei. Șoferul unui automobil nu a reușit să frâneze și a lovit alte două automobile.

Potrivit șefului Serviciului de presă al Poliției Capitalei, Natalia Stati, accidentul s-a produs la data de 16 decembrie curent, în jurul orei 15:10, la intersecția străzii Băcioii Noi cu bulevardul Dacia

În accident au fost implicate trei automobile: un Lexus, un Mercedes și o Skoda. În urma impactului, din fericire, nimeni nu a avut de pătimit.

Pe caz a fost inițiată o anchetă pentru stabilirea tuturor circumstanțelor. 

Accident tragic la Ialoveni: Un bărbat a murit după ce a fost lovit de o mașină

Un bărbat în vârstă de 41 de ani a decedat după ce a fost lovit de un automobil la Ialoveni. Acesta traversa strada neregulamentar.

Potrivit ofițerului de presă al IP Ialoveni, Didenco Mariana, cazul a fost înregistrat ieri, 17 decembrie, în jurul orei 16:30, în apropierea localității Horești. 

Ajunși la fața locului, oamenii legii au stabilit că un tânăr în vârstă de 27 de ani, în timp ce conducea un automobil de model Volkswagen Golf, preliminar din cauza vitezei, a lovit un pieton, un bărbat de 41 de ani, care traversa strada neregulamentar, într-un loc neiluminat. În urma loviturii, pietonul a decedat la fața locului. 

Șoferul a fost testat cu aparatul Drager, fiind constatat un rezultat negativ la prezența alcoolului în aerul expirat. 

Pe caz a fost inițiat un proces penal pentru stabilirea tuturor circumstanțelor.

Încă un taximetrist a ajuns în havuz la un centru comercial din Capitală

La o zi după un accident care s-a întâmplat în incinta unui nou centru comercial de la periferia capitalei, când un taxi s-a prăbușit parțial sub teracota unei fântâni arteziene deconectate, un incident similar era să aibă loc aseară aproape de miezul nopții.

Deși accidentul de vineri a fost intens distribuit pe rețele de socializare, iată dovada că nu toți cei din comunitatea taximetriștilor erau la curent, deși toți stau online. Un alt bărbat nu a văzut scările și a apucat-o pe de-a dreptul, probabil având intenția să ajungă chiar la intrarea în clădir.

Mai mulți martori i-au surprins isprava, însă din imagini nu este clar dacă a putut singur ieși, ori s-a blocat peste scări și a avut nevoie de suport.

Un bărbat beat crea situație de accident la Anenii Noi. Momentul reținerii

Ieri, 16 decembrie, un echipaj al poliției a depistat în stradă un bărbat vădit în stare de ebrietate alcoolică, cu comportament neadecvat.

Potrivit oamenilor legii, cazul a fost înregistrat ieri, 16 decembrie, în jurul orei 14:00 în apropierea localității Chetrosu din Anenii Noi.

La fața locului au stabilit că un bărbat de 32 ani manifesta acțiuni huliganice și crea situație de accident pe traseu.

La cerințele legale ale polițiștilor de a înceta acțiunile sale, bărbatul nu s-a subordonat, respectiv acesta a fost escortat la sediul inspectoratului pentru documentarea conform legislației în vigoare.

Cazul este înregistrat și documentat de către polițiști.

Un biciclist din Dubăsari, lovit de o mașină: Cum s-a produs accidentul

Un biciclist din stânga Nistrului, în vârstă de 34 de ani, a fost lovit de șoferul unui automobil care nu i-a cedat trecerea.

otrivit presei din stânga Nistrului, accidentul s-a produs în după-amiaza zilei de ieri, 17 decembrie, într-o intersecție din raionul Dubăsari. 

Șoferul unui automobil de model Toyota, în vârstă de 45 de ani, nu a cedat trecerea unui biciclist, care se deplasa pe drumul principal, și astfel l-a lovit pe cel din urmă. 

În urma loviturii, bărbatul de 34 de ani, care se afla la ghidonul bicicletei, a avut de suferit. Acesta a fost preluat de ambulanță. 

Pe caz a fost inițiată o anchetă pentru stabilirea tuturor circumstanțelor.

Support Ukraine