”Mercedes este un gunoi!” Vezi ce l-a determinat pe proprietarul acestui C-Class să aplice mesajul pe mașină

Acum 5 ani, 6 luni - 7 Septembrie 2018, autoexpert
”Mercedes este un gunoi!” Vezi ce l-a determinat pe proprietarul acestui C-Class să aplice mesajul pe mașină
Zilele trecute, dintre toate Mercedes-urile ce puteau fi văzute pe străzile orașului Belgrad, capitala Serbiei, acest C-Class Coupe s-a evidențiat cel mai mult!

Iar asta datorită mesajului care îl poartă mașina.

Să cumperi o mașină de clasă premium, pe care să plătești bani buni și să fii trădat chiar de către dealerul oficial și implicit de producător, nu este chiar ce ți-ai fi dorit, însă exact asta i s-a întâmplat acestui bărbat. Mașina sa, despre care nu se cunosc prea multe detalii precum versiunea exactă și specificațiile, a suferit două defecțiuni majore și nici una dintre acestea nu a fost acoperită de garanție.

Potrivit sursei, la doar 13.000 de kilometri, i-a cedat mai întâi demarorul electric (starter), iar cheltuiala de reparație sau înlocuire i-a revenit proprietarului, așa cum dealerul a găsit suficiente argumente pentru a nu acoperi dauna. Mai târziu însă, cam pe la 30.000 de kilometri parcurși, s-a retras în lumea pieselor uzate și ambreiajul, și din nou, nota de plată i-a fost înmânată proprietarului.

Supărat pe faptul că dealerul i-a refuzat reparația din contul producătorului, bărbatul a ajuns la un gest mai disperat, aplicând un mesaj text pe portierele mașinii, dar și pe capotă, lăsând o pată uriașă pe obrazul producătorului german.

"Mercedes-ul este un GUNOI. La 13.000 a fost schimbat demarorul iar la 30.000 ambreiajul. Nici una din reparații nu a fost acoperită de garanție"

Support Ukraine