Mercedes E55 AMG: exemplarul lui Schumacher, de vanzare!

Acum 7 ani, 9 luni - 17 Iulie 2016
Mercedes E55 AMG: exemplarul lui Schumacher, de vanzare!
Fani Michael Schumacher, acum e momentul: un dealer autorizat din Berlin a scos la vânzare exemplarul Mercedes E55 AMG pe care l-a deținut marele campion german!

Cum o fi să mergi cu mașina pe care a avut-o unul dintre cei mai mari campioni din istoria automobilismului? Sau, și mai important, cum o fi s-o deții? Acum a sosit momentul mult așteptat: CTS Car Trade Sales scoate la vânzare exemplarul de Mercedes E55 AMG, care l-a însoțit pe septuplul campion mondial la Formula 1 pe o bună parte din cei 198.000 km pe care-i are la bord. Este, deci, mai mult decât o mașină de showroom, fiind folosită intens.

Ei bine, prețul de pornire al mașinii este de 119.950 euro. Partea bună este că, nefiind vorba de o licitație, ci de un simplu anunț de vânzare, prețul final va scădea, nu va urca. Iar dacă reușiți să puneți mâna pe ea, scăpați de bustul de pe scaunul din dreapta, care arată de-a dreptul înfiorător!

În interior, pe lângă dotările de top pentru anul 1998, ce includ tapițerie din piele Designo în două culori, climatizare automată, sistem de navigație și scaune reglabile complet electric, cu 3 memorii, descoperim o consolă centrală garnisită cu…emblema Ferrari. Nu știu dacă e opera lui Michael Schumacher, din perioada în care activa în echipa căluțului cabrat sau a dealerului, care vrea să atragă atenția asupra originii exemplarului.

Fericitul viitor posesor va avea sub pedală 349 CP și 530 Nm cu care să se joace. Ar face bine să fie ponderat, totuși, dacă privește mașina ca pe o investiție, și nu ca pe un mijloc de plăceri nebune cu pedigree controlat. Și n-ar greși deloc privind-o cerebral, pentru că sunt mari șanse ca, în viitor, exemplarul să-și crească valoarea.

În final, celor care nu-și permit să cumpere acest Mercedes E55 AMG, le dăm o veste excelentă: Michael Schumacher a mai avut și un Fiat Croma, căruia probabil că-i va veni rândul la un moment dat.

Support Ukraine