Mașina pe care BMW refuză să o facă, a construit-o un MOLDOVEAN în Anglia! BMW M3 F81 Touring

Acum 3 ani, 6 luni - 7 Septembrie 2020, autoexpert
Mașina pe care BMW refuză să o facă, a construit-o un MOLDOVEAN în Anglia! BMW M3 F81 Touring
Faceți cunoștință! BMW F31 Touring transformat într-un veritabil M3, un model la care mulți visează și pe care BMW a tot refuzat să îl ofere până la noua generație de M-uri. Și nu este un oarecare F81 (indice inexistent), ci unul construit de un moldovean!

Denis, este stabilit de ceva vreme în Marea Britanie, iar de vreo 4 ani încoace și-a dedicat tot timpul său unei noi pasiuni. Face retrofituri - schimb sau adaos de opțiuni pe mașinile unde de fabrică lipsesc. Fie că le adaugă un sistem de navi mai performant, le schimbă ceasurile de bord, farurile, adaugă camere video, sisteme de siguranță precum cele de avertizare unghi mort, atenționare coliziune sau menținerea benzilor, orice îți dorește inima, BM Retrofit este acolo să îi ajute!

Iar recent, Denis a reușit o lucrare și mai faină. Englezii, care îl cunosc deja de multă vreme și îi încredințează cu ușurință mașina, l-au recomandat pentru o probă inedită. Astfel a fost dat startul unui nou proiect, BMW M3 F81!

Mașina de fabrică, un touring obișnuit, a fost dezmembrat aproape în totalitate pentru transformarea radicală. Practic tot ce avea M3-ul, a migrat pe acest touring, motorul, cutia, suspensia, sistemele electronice, puntea față, puntea spate, diferențialul blocabil electronic, instalația electrică, etc, adică totul, iar rezultatul final este manopera cetățeanului moldovean!

A durat mai bine de 10 zile provocarea, însă totul e realizat ca la carte iar mașina arată bestial!

Support Ukraine