Jeep Renegade Hell’s Revenge – hell, yes!

Acum 8 ani, 2 luni - 17 Iunie 2016
Jeep Renegade Hell’s Revenge – hell, yes!
Jeep împrumută spiritul rebel al motocicletelor Harley Davidson și-l aruncă peste Renegade. Astfel, cu ajutorul Garage Italia Customs, ia naștere din flăcările iadului Jeep Renegade Hell’s Revenge! Dacă tot am văzut modelul bălăcindu-se în ape repezi, de ce să nu-l vedem cuprins și de flăcările iadului?

Dacă Scaraoschi ar conduce o mașină, asta ar trebui să fie! Jeep Renegade Hell’s Revenge combină trăsăturile de dur ale SUV-ului american cu aspectul șocant al motocicletelor Harley Davidson, într-un pachet care dă fiori chiar și celor mai insensibili.

Ideea e simplă: Renegade a scăpat din cazanul cu smoală, iar motorul incins trimite flăcările spre habitaclu, colorând bordul în nuanțe fierbinți. Ele nu ating, însă, tapițeria din piele Nappa și denim.

Garda la sol a fost mărită, și, împreună cu pneurile BF Goodrich, scot mașina din orice încurcătură. Că doar…drumul spre iad nu e pavat. Cu nimic! Dar poate deveni, pe alocuri, întunecat, de aceea Jeep a montat două proiectoare la baza parbrizului.

Revenind în lumea noastră, să spunem că flăcările au fost realizate folosind 4 straturi de vopsea mată, acoperite de un strat subțire de vopsea fluorescentă, pentru un aer autentic. Un lac special (probabil rezistent la temperaturi mari) protejează flăcările (probabil de apă). Rezultatul este o replică fidelă a flăcărilor de pe rezervoarele motocicletelor Harley-Davidson.

Îl puteți atinge (deși nu vă recomand) în Slovenia, pe 19 iunie, cu ocazia cele de-a 25-a ediții a festivalului Harley Davidson, organizată în Portoroz. Jeep nu a anunțat o eventuală producție restrânsă a modelului.

Support Ukraine