Încă o încercare de drift pe străzile Chişinăului a sfârşit nereuşit, de această dată cu un Mitsubishi

Acum 9 luni, 3 săptămâni - 4 Iulie 2023, Piata Auto
Încă o încercare de drift pe străzile Chişinăului a sfârşit nereuşit, de această dată cu un Mitsubishi
În zilele de duminică şi luni am vorbit despre ideea neinspirată a unui şofer de BMW, care încercase să facă un drift în cerculeţe pe strada Alba Iulia din Chişinău, drift care s-a încheiat cu maşina deteriorată pe trotuar, iar martorii au reţinut şoferul care voia să fugă, poliţia descoperind ulterior că acesta era în stare de ebrietate şi pe deasupra sub influenţa drogurilor.

Tot în week-end, însă, a mai avut loc şi o a doua încercare de drift pe străzile Chişinăului, care a sfârşit tot cu un final nefericit, de această dată făcută de şoferul unui Mitsubishi.

Totul s-a produs pe strada Burebista din sectorul Botanica al Chişinăului şi momentul a fost surprins de o cameră de supraveghere. Din imagini se poate vedea că Mitsubishi nu face cerculeţe, precum BMW-u, ci derapa lateral, ajungând să lovească din plin cu partea sa stângă spate un microbuz Mercedes Sprinter parcat. Ambele maşini au fost grav avariate, în special Mitsubishi, care s-a ales cu toată partea posterioare şi jumătatea laterale stânga complet distruse.

Poliţia ne-a confirmat că accidentul a avut loc în seara de sâmbătă, 1 iulie, menţionând că Mitsubishi era condus de un şofer de 27 ani, iar în microbuzul Mercedes nu se afla nimeni, acesta fiind parcat acolo. Din fericire, nimeni nu a avut de suferit.

Dacă ar fi să ne întrebăm cum ar putea face drift un Mitsubishi, răspunsul e că maşina pare a fi un Mitsubishi Lancer Evo IV, iar modelele Evo au tracţiune integrală. Da asta înseamnă totodată că autorul acestui drift şi-a distrus o bijuterie de maşină, care nu doar că e superbă în condus, ci şi e un model căutat de pasionaţi şi colecţionari, fiind tot mai valoros în preţ.

Support Ukraine