Impresionant! Noul Mercedes-Benz EQG este capabil să urce în rampe abrupte şi cu spatele

Acum 1 an - 4 Aprilie 2023, autoblog
Impresionant! Noul Mercedes-Benz EQG este capabil să urce în rampe abrupte şi cu spatele
Mai mulţi jurnalişti şi cunoscuţi vloggeri au fost invitaţi de Mercedes-Benz în noul G-Class Experience Center din Graz, Austria, pentru a încerca viitorul EQG! Premiera SUV-ului electric se apropie şi acesta impresionează deja în faza de prototip pre-producţie.

Ştim deja că va avea să ofere patru motoare electrice şi că se va putea întoarce pe loc la 360 de grade, însă o altă capabilitate demonstrată abia acum este că va putea urca în rampe abrupte și cu spatele!

Pentru majoritatea maşinilor cu motoare termice o astfel de manevră este practic imposibilă, se înăbușă, asta dacă nu au cumva o putere uriaşă, mult cuplu disponibil de la cele mai mici rotații, alături de mai mulţi asistenţi electronici şi diferenţiale blocabile care le pot ţine să nu plece la vale înainte de a lăsa frâna şi călca acceleratorul aproape în podea.

Premiera noului Mercedes EQG va avea loc în 2024. Diferențele în designul exterior vor fi minimale. Va costa o sumă frumușică, însă preţul va fi motivat de tehnologii interesante şi originalitate!

Support Ukraine