Imaginea zilei: Bolnavii din Şoldăneşti trebuie să aștepte până echipajul unei ambulanţe va ajunge la ei

Acum 3 ani, 1 lună - 7 Martie 2021, autoblog
Imaginea zilei: Bolnavii din Şoldăneşti trebuie să aștepte până echipajul unei ambulanţe va ajunge la ei
Cu voinţă politică, căci până la urmă politicul ia deciziile dacă să avem infrastructură sau nu, în toată această perioadă de existenţă a Republicii Moldova, de la independenţă încoace, toate drumurile din ţară ar fi fost făcute! Dacă nu ca la carte, atunci cel puţin decente!

Însă nu a fost să fie, nici până la ziua de astăzi. Probabil că nu am avut noroc de persoane competente în funcţiile înalte şi de răspundere în stat, unele care să-şi dorească să facă schimbări şi să o apuce pe calea modernizării, luând exemplu din alte ţări care au reuşit? Ori aceşti funcţionari au uitat că Moldova este şi casa, patria lor, locul unde s-au născut?

Trist este să vedem că am intrat într-un nou deceniu şi unele drumuri sunt aceleaşi ca şi acum 30 de ani. Nu mai spunem nimic de cele care au rămas neschimbate încă de pe vremea când s-a format o infrastructură după apariţia primelor automobile în ţară. Însă ar fi timpul, ar fi timpul de realizat mai multe investiţii şi anume prin satele uitate de lume, acolo unde elementar o ambulanţă nu poate ajunge la un om bolnav...

"Ambulanță care era în drum spre câţiva bolnavi, blocată în noroi. În imagini se văd membrii echipajului, înarmați cu lopeți, încercând să elimine obstacolele pentru a putea înainta. Undeva în raionul Şoldăneşti", a scris persoana care a făcut publice fotografiile.

Support Ukraine