Iată prețurile pentru Opel Mokka X

Acum 7 ani, 10 luni - 31 Mai 2016
Iată prețurile pentru Opel Mokka X
S-a dat verde la comenzile pentru noul Opel Mokka X. Deocamdată în Germania. Și avem și lista de prețuri: aceasta pornește de la 18.990 euro. Prețurile pentru România nu sunt încă publicate.

Vi l-am prezentat în detaliu la începutul lunii februarie, apoi l-am reîntâlnit ”pe viu” odată cu Salonul Auto de la Geneva. Acum însă, suntem în măsură să vă anunțăm și prețurile diferitelor variante de echipare. Cel puțin pentru piața din Germania, pentru că, deocamdată, în România n-au fost date în vileag.

Astfel, în versiunea de echipare ”Selection”, prețul de bază este 18.990 euro, cu TVA inclus. Informația este, probabil, mai relevantă pentru România decât ați putea bănui: versiunea de bază este exact la fel de ieftină ca și cea a modelului înlocuit, Mokka. Dacă Mokka pornește în România de la 15.250 euro, trageți singuri concluziile.

Revenind în Germania, la un preț de 21.690 euro, versiunea Edition oferă volan îmbrăcat în piele, aer condiționat, jante de aliaj pe 17 inci, sistem de asistență Opel OnStar și Radio R 4.0 IntelliLink. Pentru 950 de euro în plus, clientul poate opta pentru varianta superioară Navi 900 IntelliLink.

Scaunele ergonomice ridică prețul cu încă 685€ (390€ doar pentru șofer), iar pachetul format din tapițerie piele, volan încălzit și scaune încălzite, mai scoate încă 1620€ din portofel.

Nou-dezvoltatul pachet de lumini AFL LED poate fi comandat pentru 1250€ în cazul versiunii Edition, fiind disponibil în variantele Innovation și Color Innovation fără cheltuieli suplimentare.

De îndată ce vor fi disponibile prețurile pentru România, vom updata informațiile.

Support Ukraine