E daună totală! Lexus-ul care a rupt un copac pe strada Bodoni, filmat îndeaproape înainte de a fi evacuat

Acum 1 an, 4 luni - 21 Decembrie 2022, autoblog
E daună totală! Lexus-ul care a rupt un copac pe strada Bodoni, filmat îndeaproape înainte de a fi evacuat
Lexus-ul care a rupt ieri dimineața un copac pe strada Bodoni a fost filmat îndeaproape înainte de a fi evacuat şi, din ceea ce se poate vedea, este o daună totală.

Impactul a fost unul deosebit de puternic, iar energia preluată inclusiv de şasiu şi elementele de protecţie ascunse de panourile exterioare ale caroseriei, cu siguranţă a generat şi fisuri care nu se văd cu ochiul liber.

În mod normal acest LX ar trebui să ajungă la piese şi metal uzat, însă cine ştie cum se va proceda până la urmă. Sperăm că nu va fi „resuscitat”, după care să primească vreo „operaţie plastică” în vreun garaj din Chişinău.

Apropo, imaginile filmate îndeaproape ne mai oferă şansa să observăm un lucru. Mai important decât lipsa plăcuţelor de înmatriculare este prezenţa unor anvelope care nu sunt specifice sezonului, respectiv încă o amendă pe care o va primi proprietarul!

Cât priveşte persoana care a condus acest Lexus şi a fost implicată în accident, după care a fugit de la faţa locului împreună cu nişte pasageri, conform spuselor unui martor, aceasta încă nu a fost găsită de poliţie!

Accident matinal lângă USM. Un scump Lexus LX a fost boţit urât, iar şoferul a dat bir cu fugiţii

Noi detalii oficiale despre accident ne spun că accidentul din zonă a implicat două autoturisme! SUV-ul Lexus a intrat în contact cu un VW, după care a fost proiectat într-un semafor şi într-un copac.

Conducătorul automobilului Lexus a părăsit locul accidentului rutier şi urmează a fi stabilit locul aflării acestuia. Cu traumatisme ușoare s-a ales șoferul de 53 de ani din VW.

Se stabilesc alte circumstanțe.

Potrivit ofițerului de presă al Poliţiei Capitalei, Svetlana Scripnic, accidentul a fost înregistrat la ora 5:30. Preliminar, careva persoane traumatizate nu au fost.

Cu mai multe detalii revenim!

Un masiv şi scump SUV de model Lexus LX a fost implicat într-un accident rutier pe strada Mitropolit Gavriil Bănulescu-Bodoni, în preajma USM. Un cititor AutoBlog.MD i-a imortalizat starea şi din ceea ce se poate observa, pare a fi o daună totală. Partea frontală, zona motorului şi cel puţin ambele punţi au fost afectate. Şi în habitaclu airbagurile au fost declanşate.

SUV-ul s-a oprit întors contra sensului de deplasare pe această stradă. La faţa locului se mai pot observa nişte angajaţi de la Spaţii Verzi, dar şi bucăţi de crengi/lemne rupte. Nu se exclude că maşina a fost proiectată într-unul dintre copacii de la marginea drumului.

Imediat primim informații de la poliţie cu mai multe detalii despre ce s-a întâmplat.

Support Ukraine