Un nou "record" de viteză pe drumurile publice din Moldova raportat de INP!

Acum 4 ani, 8 luni - 7 August 2019, Piata Auto
Un nou "record" de viteză pe drumurile publice din Moldova raportat de INP!
Inspectoratul Național de Patrulare (INP) a raportat un nou caz de încălcare grosolană a limitei de viteză pe drumurile din țară.

Un nou "record" aparține șoferului unui Audi S8, care a fost surprins de radare circulând cu viteza de 193 km/h!

În context, INP reamintește șoferilor din Moldova despre riscurile la care aceștia își expun propria viață și sănătate, dar și viața și sănătatea altor participanți la trafic, circulând cu abateri de la Regulamentul Circulației Rutiere și în special cu viteze de peste limita admisă legal, or viteza excesivă este printre principalele cauze ce duc la accidente rutiere fatale, soldate cu persoane decedate și traumatizate.

Astfel, de la începutul acestui an din cauza vitezei excesive pe drumurile publice din țara noastră au avut loc 376 accidente rutiere, în care 53 persoane și-au pierdut viața, iar alte 475 persoane s-au ales cu diverse traumatisme. Totodată, INP amintește că luna august este tradițional cea mai periculoasă lună pe drumurile publice, or în contextul fluxului mai mare de mașini au loc cele mai multe accidente rutiere, comparativ cu celelalte luni ale anului.

Support Ukraine