Chinezii au reînviat întreaga gamă a celebrului Hummer H1!

Acum 1 an, 6 luni - 4 Octombrie 2022, autoexpert
Chinezii au reînviat întreaga gamă a celebrului Hummer H1!
Chinezii au reînviat de facto întreaga gamă a celebrului model american Hummer H1. Recent, pe piața din China au început vânzările vehiculelor de teren Dongfeng Mengshi Retrograde 500!

Succesorul Chinez al Hummer-ului original diferă în anumite aspecte, însă silueta caroseriei și arhitectura au fost păstrate.

Dongfeng Corporation a adus succesorul lui Hummer pe piața chineză anul trecut, însă timp de aproape 15 luni au fost disponibile doar versiunile în caroseria picku-up. Acum, clienții pot achiziționa modelul cu o cabină cu două rânduri de scaune sau cu unul singur, o autoutilitară cu acoperiș standard sau unul înalt, precum și versiuni de autospeciale.

La interior, Mengshi Retrograde 500 repetă clasicul Hummer cu o ajustare pentru comenzile originale, panouri din plastic "civile" și un sistem multimedia cu ecran tactil. Va exista chiar și o versiune cu transmisie automată, deși la începutul vânzărilor Dongfeng a oferit doar pickup-uri cu cutie manuală în 5 trepte.

Indiferent de versiunea aleasă, sub capotă se va afla un motor de 4.0 litri volum de 194 CP și 600 Nm. Mașinele sunt echipate cu două rezervoare de combustibil, astfel că autonomia ajunge la circa 900 km, în contextul în care consumul de combustibil în regim mixt este de circa 13.5 litri/100 km. 

Prețul, în dependență de versiunea aleasă, variază între 96.300 și 97.800 de euro!

Support Ukraine