Cea mai luxoasă Dacia Logan! Cum vede un designer maşina, cu inspiraţii de la Mercedes

Acum 6 ani, 1 lună - 23 Ianuarie 2018, autoblog
Illustration
Illustration
Un designer francez şi-a imaginat cum ar arăta un sedan compact Dacia Logan într-o versiune de lux pe care producătorul nu o va crea niciodată.

Ideea îndrăzneaţă a dus la crearea pe nişte schiţe a unei maşini care nu arată rău deloc şi este foarte bine dotată.

Laurent Schmidt a decis în primul rând să modifice designul exterior al modelului Logan pentru a-l face cât mai atractiv posibil. Noi sunt blocurile optice full LED, grila radiatorului, bara de protecţie faţă, farurile anti-ceaţă, capota şi aripile.

În partea posterioară a fost schimbată forma uşii portbagajului care conţine acum şi o fâşie LED care conectează stopurile modificate. Bara de protecţie de asemenea a fost schimbată şi are integrate două terminaţii ale eşapamentului în loc de unul singur.

Retuşul Daciei Logan mai cuprinde adăugarea unui nou set de jante de dimensiuni mari, dar şi micşorarea gărzii la sol.

Designerul francez a decis să intre şi la interior, acolo unde a modificat planşa de bord cu tot ce este pe ea, dar şi consola centrală. În loc au apărut un panou de bord parţial digital, un ecran multimedia poziţionat vertial, dar şi un sistem audio, deflectoare ale sistemului de climatizare, volan, panou de control al sistemului de climatizare, comenzi pentru acţionarea electrică a geamurilor, toate preluate din maşini de model Mercedes-Benz.

Support Ukraine