Caz revoltător în Chișinău. O șoferiță care a încercat să salveze un pisic, lovită intenționat de un alt șofer

Acum 2 luni - 2 Iulie 2024, autoblog
Caz revoltător în Chișinău. O șoferiță care a încercat să salveze un pisic, lovită intenționat de un alt șofer
Un mic și neajutorat animăluț și-a pierdut viața ieri pe strada Independenței din Chișinău. Imaginile cu impact emoțional au fost înregistrate de o cameră de supraveghere și relatate de un localnic.

Pisicul a ajuns pe carosabil după ce o Toyota albastră a oprit la semafor. A căzut de sub mașină, iar circumstanțele în care a ajuns acolo nu mai sunt acum relevante. Și chiar primul conducător de după Toyota i-ar fi putut salva viața ființei, dar nu a fost să fie…

Însă mai revoltătoare a fost situația care a urmat…
Șoferița dintr-un Mercedes și-a dat seama că ar fi trecut peste o vietate, după care s-a convins de asta. Au urmat câteva tentative de a atrage atenția altor participanți la trafic care veneau pe contrasens, de a opri, dar niciun rezultat, până nu a ieșit ea însăși din cabină.

În momentul când se îndrepta spre animăluț, fiind la un pas de a-l salva, femeia a fost lovită de o Skoda. Asta i-a distras atenția, iar pisicul speriat a mers sub Skoda. Conducătorul a dat puțin înapoi după ce a auzit o lovitură peste capotă, iar atunci s-a produs nefericitul incident.

Oare chiar atât de mulți șoferi din Chișinău nu au văzut că au un obstacol viu, pe carosabil, chiar sub nas?…

Astăzi am devenit un martor fără să vreau la o poveste. Pe carosabil, nu este clar unde, a apărut un mic pisoi. Mașini au trecut peste el cu viteză, fără să-l observe. Cu toate acestea, un șofer l-a observat. Era o fată într-un Mercedes negru. S-a oprit, s-a întors puțin, a coborât din mașină și a încercat să salveze pisoiul. Trecătorii s-au oprit și au urmărit cu răsuflarea tăiată operațiunea de salvare. Dar șoferul mașinii Skoda nu i-a permis fetei să ducă la bun sfârșit această misiune, aproape că a doborât-o și apoi a alergat peste pisoi De asemenea, nu este clar cum a apărut acest pisoi sub Toyota albastră...

Postat de Dmitri Ivanov duminică, 30 iunie 2024

Support Ukraine