BMW i3 cu baterie de 33,2 kWh: verde la comenzi!

Acum 7 ani, 10 luni - 6 Iulie 2016
BMW i3 cu baterie de 33,2 kWh: verde la comenzi!
Acum mai bine de două luni, BMW anunța, cu surle și trâmbițe, echiparea modelului i3 cu o baterie nouă, mai mare. Azi, bavarezii ne dau și ultimele detalii legate de prețul și disponibilitatea noilor versiuni BMW i3.

De-acum, gama BMW i3 are 4 modele: două complet electrice și două asistate de motor termic, pe post de range extender. Și asta, datorită introducerii noii baterii cu capacitate mărită, capabilă să crească autonomia până la maximum 300 km. Sigur, la utilizarea zilnică, o autonomie de 200 km este mai realistă, dar asta nu-l împiedică pe i3 să devină modelul electric cu cea mai mare autonomie de pe piața românească.

Capacitatea noii baterii este de 33,2 kWh, cu aproximativ 50% mai mare decât a bateriei deja existente în ofertă. Pentru că BMW știe că nu toți clienții au nevoie de o astfel de autonomie, a decis să comercializeze ambele variante în paralel. Vechea versiune, cu baterie de 21,6 kWh, poate fi încărcată de la o priză normală în aproximativ 10 ore, oferind o soluție excelentă de încărcare peste noapte, fără necesitatea de a deține un sistem de încărcare rapidă. Cei ce optează pentru noua baterie, însă, vor aprecia din plin de creșterea puterii de încărcare de la sursele de curent alternativ, la 11 kWh (de la 7,4 kWh), putând opta și pentru o stație nouă de încărcare casnică, cu putere mărită.

Puteți începe să comandați nodelul i3 echipat cu bateria de capacitate mare, urmând să-l primiți la jumătatea lunii august. Întreaga gamă BMW i3 este disponibilă prin programul Rabla Plus și beneficiază de discounturi serioase din prețurile de listă. Spre exemplu, în cazul noii versiuni cu baterie mărită, reducerea este de 4500 euro, din prețul cu TVA. În tabelul de mai jos aveți lista completă de prețuri pentru gama i3.

Support Ukraine