Bătaie în Chișinău: Șoferul unui Maserati s-a năpustit asupra unui polițist

Acum 3 ani, 3 luni - 31 Decembrie 2020, autoexpert
Bătaie în Chișinău: Șoferul unui Maserati s-a năpustit asupra unui polițist
Un caz revoltător de agresivitate a avut loc recent în traficul din Chișinău. Imaginile ce-au surprins întâmplarea au fost postate pe un grup local de Facebook.

Din acestea se vede cum șoferul unui Maserati Quattroporte manifestă un comportament agresiv împotriva polițistului ce l-a stopat. Acesta iese din mașină și se năpustește asupra agentului de circulație, iar pasagera se implică și ea în conflict.

Ulterior, omul legii este ajutat de alți doi colegi, care au fost nevoiți să folosească gaze lacrimogene pentru a aplana conflictul. Din datele disponibile la moment, șoferul bolidului a fost reținut. Martorii oculari, susțin că șoferul ar fi încercat să accidenteze polițistul. Mașina ar fi înmatriculată în Republica Moldova.

Fiind solicitat telefonic, Alexei Grosu, șef-adjunct al INSP, a declarat pentru Deschide.MD că agentul INSP era implicat în acțiunile de fluidizare a traficului rutier din zona viaductului, iar șoferul nu a vrut să se supună somațiilor polițistului.

Șoferul a fost escortat la sectorul de poliție unde urmează să fie sancționat contravențional cu o amendă în mărime de 3000 de lei. 

Support Ukraine