Atenție șoferi! Circulație sistată la șase POSTURI VAMALE din regiunea de NORD a țării

Acum 4 ani, 9 luni - 3 Iulie 2019, autoexpert
Atenție șoferi! Circulație sistată la șase POSTURI VAMALE din regiunea de NORD a țării
În atenția șoferilor care planifică să traverseze punctele vamale din nordul țării, seviciul vamal vine cu o avertizare importantă!

Serviciul Vamal recomandă participanților la trafic să evite trecerea frontierei prin posturile vamale "Grimăncăuți-Vașkivțî" (interstatal), "Briceni-Rossoșanî", "Larga-Kelmențî", "Cosăuți-Țekinovka", "Ocnița" (intern) și "Briceni" (intern).

Traficul este suspendat ca urmare a deconectării posturilor de la rețeaua de alimentare cu energie electrică, cauzată de ploile torențiale.

Totodată, Inspectoratul Național de Patrulare informează că, în nordul țării a început să plouă, precipitațiile fiind însoțite și de vânt.

Pentru prevenirea producerii accidentelor în contextul condiţiilor meteorologice nefavorabile, INP recomandă conducătorilor auto să se informeze despre starea meteorologică de pe traseul pe care urmează să-l parcurgă.

În situaţia conducerii autovehiculelor pe timp de ploaie este necesară păstrarea unei distanțe mai mari față de mașinile care circulă în față, precum şi evitarea acţionării bruşte a mecanismului de direcţie şi a sistemului de frânare al autovehiculului, pentru evitarea acvaplanării.

În condiţiile unui trafic aglomerat, precipitaţiile pot determina apariţia unor blocaje rutiere temporare, astfel, păstraţi-vă calmul și nu blocaţi intersecţiile, nu vă angajaţi în depăşirea unei coloane de autovehicule fără a avea o bună vizibilitate şi faceţi fiecare manevră în trafic numai după o temeinică asigurare.

Support Ukraine