Accident teribil în capitală: o maşină, făcută zob după ce s-a tamponat cu un troleibuz

Acum 5 ani, 8 luni - 25 August 2018, noi.md
Accident teribil în capitală: o maşină, făcută zob după ce s-a tamponat cu un troleibuz
Accident de groază în capitală. Un şofer de 46 de ani şi pasagera sa de 40 de ani au ajuns cu multiple răni la spital după ce mașina în care se aflau s-a ciocnit violent cu un troleibuz de pe linia 21.

Accidentul a avut loc aseară la intersecția bulevardului Ștefan cel Mare cu strada Mihai Viteazul. Niciunul dintre pasagerii troleibuzului nu a avut de suferit.

Potrivit martorilor, șoferul autoturismului circula cu viteză excesivă pe bulevardul Ștefan cel Mare. potrivit probelor, acul kilometrajului a rămas blocat în jurul vitezei de 140 km/h. Impactul dintre cele două vehicule a avut loc în timp ce troleibuzul vira la stînga spre strada Mihai Viteazul.

Momentul accidentului a fost surprins de doi tineri care întîmplător filmau maşina șoferului vitezoman în direct pe o rețea de socializare.

"Ei erau trei, se luau la întrecere, de la semafor. Era o Hondă pe mijloc. Mașina implicată în accident venea din partea dreaptă. Ei au ieșit la depășire, au mers cu viteză", a explicat un martor.

Pînă la sosirea ambulanței, mai mulţi șoferi au încercat să-l scoată pe şofer şi pasageră din autoturism.

"Am încercat să acord primul ajutor, dar ușa automobilului era blocată, iar persoanele erau pline de sînge. S-a adunat foarte multă lume, era haos", a menţionat un martor.

Şoferiţa troleibuzului era în stare de şoc şi nu a făcut comentarii. La fața locului a venit și şeful Regiei Transport Electric Chişinău.

"Din spusele conducătorului de troleibuz, autoturismul se deplasa cu viteză excesivă. Ea practic nu l-a observat", a declarat Dorin Ciornîi, director interimar al Regia Transport Electric Chişinău.

Poliţiştii urmează să stabilească circumstanțele exacte ale impactului dintre cele doua vehicule.


Support Ukraine