Accident cu 4 automobile la Edineţ, în nordul Moldovei, produs într-un spaţiu restrâns

Acum 1 an, 5 luni - 27 Octombrie 2022, Piata Auto
Accident cu 4 automobile la Edineţ, în nordul Moldovei, produs într-un spaţiu restrâns
Un accident cu tocmai 4 automobile avariate, 2 dintre care foarte puternic, s-a produs ieri în centrul oraşului Edineţ din nordul Moldovei, iar forţa impactului denotă o viteză mult prea mare pentru spaţiul restrâns în care a avut loc accidentul.

Astfel, un şofer de Mercedes spune un Renault ar fi ieşit de pe un drum secundar fără a se asigura, iar el ar fi încercat să evite impactul cu acel Renault. Evitarea n-a fost foarte reuşită, însă, întrucât Mercedesul a lovit cu putere un alt Hyundai Tucson, care nu avea vreo vină, iar în urma forţei impactului, Mercedesul a ricoşat spre alte două automobile parcate în preajmă, încă un Hyundai şi încă un Renault.

În urma impactului, şoferiţa din Hyundai a avut nevoie de îngrijiri medicale. Iar toate astea s-au întâmplat într-o stradă îngustă cu o zonă de parcări, fin faţa unui supermarket. Forţa impactului pe care a produs-o Mercedesul, însă, şi faptul ricoşării acestuia spre alte două maşini, indică spre o viteză prea mare faţă de circumstanţele prin care circula acesta.

Support Ukraine