În 2015, în Europa Ford Fiesta a fost cel mai vândut automobil compact

Acum 8 ani - 29 Aprilie 2016
ford
ford
Koln, Germania, – Conform totalurilor a.2015, Ford Fiesta este lider al vânzărilor de automobile compacte în Europa, fapt care i-a permis să păstreze titlul de bestseller al patrulea an consecutiv.
Cumpărătorii europeni au procurat 314 4321 mașini Ford Fiesta în a.2015, sau cu   2% mai mult ca în a. 2014, când Fiesta a fost cumpărat de 309 120 europeni.
 
«Cumpărătorii automobilelor compacte vor găsi tot ce le trebuie în modelul  Fiesta –consum econom în cazul modelului Fiesta ECOnetic,   indicele de emanații CO2     82 gr/km,2  sau caracteristici dinamice premiante în cazul   Fiesta ST», – a comentat  Roland de Waard, vicepreședinte marketing, vânzări și service  Ford of Europe.
 
În vara lui 2015 sedanul și versiunea cu 5 uși a noului Ford Fiesta au debutat în Rusia cu motorul de 1,6 litri, pe benzină, certificat  pentru exploatare cu АИ-92, puterea 85, 105 sau 120 c.p., cu o cutie mde viteze mecanică în  5 și una automată în 6 trepte  Powershift. Noul Fiesta este accesibil pe piața rusă în 4 variante – Ambiente, Trend, Trend Plus, Titanium – și oferă cele mai bune, în clasa dată, manevrabilitate, confort, dinamică sportivă. Modelul i este produs la uzinele modernizate   Ford Sollers din Naberejnîe Celnî, Tatarstan. 
 
Ambele versiuni ale noului  Ford Fiesta au în dotare tehnologii avansate, inclusiv lumini LED, lumini de zi, sistem de frânare automată    Active City Stop, sistem multimedia Ford SYNC cu dirijare vocală în limba rusă și navigare, sistem de acces fără cheie și buton de pornire a motorului   Keyless Entry and Start, sistemul MyKey.
 
# # #
 
1Conform rezultatelor JATO Dynamics, bazate pe informația de la JATO Consult. Cifrele au la bază datele din  30 de țări europene. Mai multe detalii la www.jato.com
 
2Indicii anunțați de consum, emanații   CO2 și distanța parcursă pe electricitate conform cerințelor  tehnice și specificării normelor Europene   (EC) 715/2007 și (EC) 692/2008 cu modificările în vigoare. Indicii de consum  al combustibilului și de emanații CO2 valabili pentru varianta automobilului, nu pentru un automobil concret. Procedura-standard de testare asigură comparația automobilelor de diverse tipuri de la diverși producători. Plus la indicele de consum al combustibilului, consumul real de combustibil/energie, emanațiile CO2 și distanța parcursă pe electricitate sunt influențate și de stilul șofatului și alți factori de natură netehnică. CO2 – principalul gaz cu efect de seră, care  provoacă încălzirea globală. 
Support Ukraine