Raport acest anunț!Pentru a evalua!Marcați această

2021' Segway

€6,600
4 fotografii
Corp:Quad / ATV
Condiție:Nou
Kilometraj:10 km

Cadoul perfect pentru persoana iubită
Cadou ideal pentru cei mai apropiati

Pentru a cumpăra un ATV Segway Powersports de la un dealer oficial din Moldova, trebuie doar să sunați.
Quads pe drum sosire in 2-3 saptamani (numarul de disponibile este limitat, pentru rezervare va rugam sa ne contactati telefonic)
scurtul SNARLER din pachetul BASIC se livreaza doar la comanda, la magazin se livreaza doar pachetul PREMIUM LONG.

ENERGBANK oferă un împrumut „de consum” (fără garanții) Termenul împrumutului: până la 60 de luni Valoarea împrumutului: până la 200.000 MDL
Creditele pot fi obtinute de la companiile de microcredit EASY CREDIT, PRIME CAPITAL, SEBO, MOGO, OK CREDIT, IuteCredit, CreditBun, MICROINVEST, Credit7, FORZA, BT LEASING MD, Simplu Credit, Credit 365, CreditPrime, BCR Chișinău, Express Leasing

ATV SEGWAY SNARLER noutate pe piata din Moldova reprezentant oficial al EUROEST GRUP SRL
(versiunile hibride vor fi disponibile la sfârșitul anului 2022)
Segway a prezentat lumii o linie de ATV-uri, UTV-uri și Side-by-Sides pe benzină și hibride
Snarler este propulsat de un motor cu un singur cilindru de 570 cmc, răcit cu lichid. Caracteristicile generale ale centralei sunt destul de impresionante: 44 CP. și 48 N.M. cuplu.
Suspensii față și spate mai groase pe brațe A duble, există o alegere între modul de conducere: Standard, Confort sau Sport.
Este eliberat în două seturi complete - scurt și lung. Garda la sol este de 27 de centimetri, iar inaltimea scaunului este de 93 cm.Greutatea uscata a ATV-ului este de 364 kg.
Semnul distinctiv al lui Snarler este cadrul din crom-molibden, care nu se teme de deteriorare nici pe cel mai dificil teren. Avantajele includ capacitatea de a comuta motorul, care oferă un control și o manevrabilitate mai bune.

Sistemul de propulsie hibrid este principala caracteristică a tuturor mașinilor Segway, nimeni nu a folosit încă un astfel de sistem în producția de ATV-uri.
Această decizie a fost cea mai reușită, deoarece complexul energetic hibrid a furnizat caracteristici de putere remarcabile de 570 cm3 oferă 86 CP, adică o dinamică explozivă, dar în același timp o eficiență bună a combustibilului, precum și un comportament stabil la temperaturi ridicate și scăzute.

ATV Segway Snarler AT6-L

Protector de scut optional din aluminiu

Segway Powersports societății divizia de vehicule off-road a company americane Segway Technology, recunoscută la nivel mondial drept inovatoare în proiectarea și fabricarea ATV-urilor, UTV-urilor, SSV-urilor și altor vehicule de stradă. Abordând piața internațională dintr-o perspectivă pe termen lung Segway și-a câștigat renumele prin numeroase inovații brevetate, printre care se numără un sistem de propulsie hibrid, motoare cu ardere internă, un sistem IOV (Internet of Vehicles), vehicule și altele. .

Segway este o companie high-tech, integrând un lanț de aprovizionare superior și propriile fabrici, ce furnizează tehnologii de ultimă generație și colaborează cu giganți internaționali precum Ford, BMW, GM, Ferrari, SEAT, Intel, Google, Amazon și alții.

Segway Powersports. Potențialul tehnologic imens, precum și principalul centru de dezvoltare off-road din Seattle, SUA, constituie baza noilor vehicule premium Segway Powersports.

MOTOR & TRANSMISIE
Sistem de propulsie Benzină
Motor varf 570 cmc, 4 timpi, monocilindric, DOHC
Putere 44cp
Cuplu 48 N.m
Alimentare Sistem de injecție electronic EFI (Electronic Fuel Injection)
Transmisie Automata, P/R/N/L/H
Tracune Selectabilă 2WD/4WD
Diferențial blocabil față
Diferenţial blocabil spate
Sistem de franare a motorului (EBS)

SUSPENS II
Suspensie față de Basculă triunghiulară; cursă: 7" (18cm)
Suspensie spate Basculă triunghiulară; cursă: 8.3" (21cm)

ANVELOPE & JANTE
Jante 14" Aluminiu cu Beadlock (opțional)
Anvelope Anvelope fata: 26 x 8 - 14, Wanda
Plin plic: 26 x 10 - 14, Wanda

SISTEM MUȘARE INTELIGENTĂ
System intelligent de comandă
Bord Afișaj digital multifuncțional
Aplicație Smart-Moving

Lungime/Lățime/Înălțime vehicul 235 x 128 x 143 cm
Garda la sol 27 cm
Înălțime șa 93 cm
Ampatament 145 cm
Greutate estimată 385 kg
Rezerva de capacitate 23L
Capacitate portbagaj față/spate Față: 40 kg / Spate: 80 kg
Sarcină utilă 240 kg

CARACTERISTICI ALTE
Servodirecție electronică inteligentă (EPS) Trei moduri selectabile: Standard / Confort / Sport
Dotări Troliu electric de 1.134 kg
Cadru Cadru din oțel aliat cu crom-molibden, de înaltă rezistență
Sistem de răcire Răcire motor cu lichid și ulei + Circuit cu dublu sens de răcire piston cu ulei
Lumini LED
Număr de locuri 2 locuri

tags;#atv#utv#svs#ssv#kayo#falcon#moto#viper#titan#kavaki#senke##calea orheiului #scuter#mopede#chisinau#diler#moto magazine#moto servise#service#noi#nou#garantie #cel mai mic pret#super pret#Chisinau#cvadroticla#quad bike#credit#motorcycle shop#parts#motor#cool#motorcycle#motorcycle#scooter#mudzilla#kenda#new#new#noi#tehnica agrigola#tehnica moto#offroad #motoprim #motomagazin#atv-uri#falcon#bossatv#kayo#kavaki#kavasaki#sonik#sonic#enduro#gherakl#titan#hunter#hanter#q5#f2#yamaha#honda#suzuki#125cc #cfmoto#motoare#motovelo #piese de schimb#segway#piese de schimb ieftene#snarler#cauciucuri#scaturi#cross#storm#qtb#villain#granprix#honda dio#yamaha#fugleman#aerox#moto in rate moldova#magazin de motociclete#credit#plus moto #magazine motociclete noi#motociclete de vanzare#motociclete cu 4 roti de vanzare in moldova#moto shop#piese moto#Repair#Parts#Katana#R1#R6#F2#F3#F4#Q5#X5#KAYO #FALCON#DYNAVOLT# CAUCIUCURI# REZINA#PIESE DE SCHIMB#PIESE ANGRO#PIESE MOTO#zapciasti#motorcycles#motoshop#endu

Support Ukraine