Raport acest anunț!Pentru a evalua!Marcați această

2005' Opel Astra

€3,900
2005' Opel Astra photo #1
2005' Opel Astra photo #2
2005' Opel Astra photo #3
2005' Opel Astra photo #4
2005' Opel Astra photo #5
2005' Opel Astra photo #6
6 foto
Corp: Hatchback
Vârstă: 18 ani
Kilometraj: 200561 km
Combustibil: Benzină
Transmisie: Manual
Culoare: Gri
Interior: Aer conditionat, Servodirectie
Siguranţă: ABS, Airbag șofer
Electronică: Alarma, Bluetooth

Bună ziua tuturor celor interesați de mașina mea. Mașina este într-o stare foarte bună, aproape perfectă, și bineînțeles că sunt mici așchii pe caroserie, dar anii și curățenia drumurilor noastre își iau cugetul.
În ceea ce privește problemele tehnice, totul este în stare perfectă, totul funcționează, totul este în stare bună de funcționare așa cum ar trebui să fie pentru o mașină germană. Estetica și ergonomia mașinii sunt, de asemenea, excelente.
Pot documenta istoricul service-ului. Set complet de chei, două seturi de anvelope. Documentele sunt si ele complet OK. Nu văd rostul în scris despre cât de multe s-au făcut și s-au schimbat. Cine are nevoie de informații mai detaliate despre: cât mănâncă, cum conduce, cum rămâne cu piesele electronice etc., voi răspunde cu plăcere telefonic. Mulțumesc tuturor celor care au citit până la sfârșit, succes tuturor pe drumuri!!!!
Și încă ceva: nu vând catalizatorul, pot fi nepoliticos să depășesc cumpărătorii, nu-ți pierde timpul și al meu. Toate cele bune

  • 078Arata telefon
  • Bălţi
  • 10 Septembrie 2023
Support Ukraine