Automobilul Skoda accidentat la Buiucani aparține Guvernului

2 года, 5 месяцев назад - 4 ноября 2021, autoblog
Automobilul Skoda accidentat la Buiucani aparține Guvernului
Automobilul Skoda Superb care a fost implicat într-un grav accident în această dimineaţă în sectorul Buiucani aparţine Guvernului Republicii Moldova.

Informaţia ne-a fost confirmată oficial! Mașina era din garajul Cancelariei de Stat.

Șoferul a decedat, ceilalți trei șoferi, la fel angajați în diverse Direcții ale Cancelariei de Stat, sunt răniți și internați în spital.

Accident grav în sectorul Buiucani. Un şofer a derapat şi a intrat cu maşina lateral într-un stâlp

Cel mai probabil viteza necorespunzătoare, carosabilul umed, dar şi drumul în curbă, au stat la baza producerii unui accident grav în această dimineaţă în sectorul Buiucani, în jurul orei 6:30. O Skoda Superb s-a oprit cu partea laterală stângă într-un pilon electric la intersecția străzilor Nicolae Costin cu Onisifor Ghibu.

La faţa locului au ajuns de urgenţă poliţişti, medici şi pompieri. Ultimii au fost implicaţi în procesul de descarcerare a ocupanţilor autoturismului.

Conform informaţiilor oficiale, în urma impactului au avut de pătimit și au fost transportați la spital șoferul de 63 de ani și alţi trei bărbaţi pasageri. Din păcate, din cauza traumatismelor primite, primul a decedat în drum spre spital. Pe caz a fost inițiat un proces penal.

Încă un deces în urma accidentului matinal dintr-o intersecţie din sectorul Buiucani

Oveste de ultimă oră cu privire la accidentul matinal tragic, care s-a produs în sectorul Buiucani şi în care a fost implicată o maşină a Guvernului. A fost înregistrat încă un deces! Informaţia ne-a fost confirmată oficial!

Unul dintre pasagerii din automobil în vârstă de 55 de ani, la fel conducător auto, angajat al unei Direcţii a Cancelariei de Stat, a încetat din viaţă pe patul de spital! Alţi doi rămân internaţi în stare extrem de gravă. Aceștia au suferit diverse traumatisme ale coastelor și cranio-cerebrale.

Amintim că accidentul s-a produs în timpul orelor de serviciu. Bărbatul, cel care şi-a pierdut viaţa în drum spre spital, îi transporta pe cei trei colegi la muncă.

Iată şi câteva imagini suplimentare de la faţa locului, publicate de IGSU:

Поддерживаем Украину