Peste 70 de şoferi s-au ales în acest weekend cu amenzi pentru geamurile umbrite

6 years, 5 months ago - 30 October 2017, autoexpert
Peste 70 de şoferi s-au ales în acest weekend cu amenzi pentru geamurile umbrite
După cum vă spuneam anterior, INP-ul a declarat din nou război şoferilor care preferă intimitatea.

Poliţiştii au organizat mai multe filtre pentru a aplica amenzi celor care au aplicat folie antisolară pe geamurile faţă sau parbriz.

Deoarece ne aflăm într-o perioadă când persistă des ceața, în timpul desfășurării operațiunii ,,UMBRIȘ", pentru a diminua numărul persoanelor implicate în diferite incidente din cauza geamurilor sau a portierelor din față umbrite, angajații INP au documentat peste 71 de șoferi."

Curios de aflat conform cărei statistici, Inspectoratul Naţional de Patrulare, a concluzionat că unele accidente pot fi puse pe seama vizibilităţii reduse anume din cauza geamurilor laterale umbrite sau a parbrizului. Rămâne un mister...

Tot în acest sfârşit de săptămână din 28 şi 29 ocotmrie, au fost amendaţi şi şoferii care sunt extrem de prietenoşi cu paharul, acesta fiind un obicei mult mai periculos şi mai răspândit decât folia antisolară. Printre cei traşi pe dreapta, tocmai 40 de şoferi s-au dovedit a fi în stare de ebrietate.

Nici viteza excesivă nu este străină moldovenilor. DIn această cauză, cu mai puţini bani în buzunare, au rămas circa 364 de conducători auto. Iată aşadar, cum arată o sinteză de weekend furnizată de Inspectoratul Naţional de Patrulare.

Support Ukraine